Juliana Dankha

Be a girl with a mind, a bitch with an attitude and a lady with class.

Min torsdag (förra veckan)

Publicerad 2014-12-09 23:51:41 i Everyday life,

Hello! 

I torsdags så började min förmiddag med en lektion i kursen Våld, Religion och Terrorism. Den kursen är så intressant och lärarna är sjukt kunniga! :) 

Efter lektionen skyndade jag in till stan, klockan 13 hade jag en ansiktsbehandling bokad. Det var sååååå nice med lite portömning och aha-syra! :D Behandlingen utfördes på Atlas kliniken i Linköping. Ska dit igen nästa vecka för jag köpte en deal med 3 behandlingar för endast 398kr.  Jag hade faktiskt en riktig spa dag i torsdags! Klockan 16 hade jag tid på en annan salong, Hälsoagenten, då stod massage och varma stenar på schemat! Det var första gången jag var på massage och Gud vad mycket jag missat! Det var så otroligt skönt! Jag somnade till och med hahah :P 

Efter massagen träffade jag Josef och vi åt middag på ett nytt ställe som heter Ming och ligger vid Arbetsförmedlingen. Ät där! Det var så fräscht och sjukt gott! 

Vid klockan 20 mötte jag upp Barre och vi gick på tomtenattan! Det jag köpte har jag redan bloggat om. Det var en jättetrevlig kväll och jag hade inte träffat Barre på jättelänge så det var jätteroligt att umgås! 


Vi avslutade vår kväll med lite (massor) frozen Youghurt! Så gott! :D 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela