Juliana Dankha

Be a girl with a mind, a bitch with an attitude and a lady with class.

Shulululu!

Publicerad 2009-12-30 14:31:49 i Everyday life,


Nu på morgonen har jag hunnit göra mycket! Jag har bland annat ringt till SGS, studera.nu och comhem! Det mesta har löst sig, väntar bara på mitt antagningsbesked som studera.nu ska skicka till min mail så jag kan skicka den till SGS.

Vet ni vad?
Jag fick en mail från nån på Göteborgs universitet, jag har kommit in på en kurs där. Statsvetenskap. Vaddå livets ironi?!

Men jag vill inte flytta och ta lån för att lösa en kurs, känns meningslöst..Nu till nått helt annat haha ;P idag måste vi gå till systemet och köpa lite dricka till imorrn! Hoppas dom har öppet som en vanlig dag, dvs till 7 eller iallafall klockan 6.

Skriver kanske senare, om jag hinner!

oh all denna stress!

Publicerad 2009-12-30 02:17:01 i Everyday life,

Hellu vänner, hoppas ni mår bra!
Med mig är allt bra, lite trött bara..

Igår så var vi och hälsade på hemma hos Nevin & co, efter det åkte vi hem till min moster och hälsade på och efter det åkte vi hem till:) Jag, syrran och mamii satt uppe till klockan 6 på morronen och pratade om allt möjligt!

Idag vaknade jag vid 12-tiden, fick skynda mig snabbt, så åkte vi ooch hämtade min farbrors fru och min kusin och åkte till Hallunda centrum. Vi var där i 3(!) timmar! Fatta 3 timmar! Efter det blev vi så hungriga så vi åkte till Heron och käkade på grekiska kolgrillsbaren (GÖTTGÖTTGÖTT) :P Sen köpte vi en inflyttningspresent till Janet & Mike och så åkte vi hem till Joli & dom igen :) Vi va där i nån timme sen så följde dom med hem tlll oss. O nu sover alla utom jag, men ja ska sova snart :)

Tänkte skriva ner allt jag har gjort dom 2 senaste dagarna bara..

Hörs!

Lite bilder från förlovningen!

Publicerad 2009-12-30 02:07:28 i Everyday life,Det fina paret Nancy & Benny :)


3 nötter haha :P


Moster, mamii & farbrors fru ♥


Joli, jag & Nevin :D

Jag hade skitkul på förlovningen! (kände inte ens lust att dricka! haha låter som ett alko men om ni känner moi förstår ni no :P )


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela