Juliana Dankha

Be a girl with a mind, a bitch with an attitude and a lady with class.

Hide and seek

Publicerad 2011-04-29 22:48:31 i SHOPSHOPSHOP,Kände att jag behövde lite nya concealers då mina börjat ta schlut. Så det fick bli två från mitt nya favoritmärke M.A.C! Deras stuff är jättebra, om ni inte har prövat, gör det ;)

Burken med svart lock kostade 180:- och den andra kostade 170:- här.

B-day gifts

Publicerad 2011-04-29 22:42:50 i SHOPSHOPSHOP,


Hallaw!

Igår fyllde jag 22 år! Herregud vad tiden går fort, känns som att det var igår jag firade min 18-årsdag med att gå ut på Gulan! Anyways, passade på att köpa lite presenter till mig själv igår när jag var i Norrköping. Just det, har glömt berätta för er, jag har VFU nu igen (verksamhetsförlagdutbildning) på Kunskapsskolan i Norrköping :)

Iallafall detta plus en till väska fick följa med hem!


Klein blå underbart vacker väska 249:- från NewYorker


Finfin silverring med rosa sten, sorry för den apdåliga bilden som inte gör ringer rättvisa.
299:- på Albrekts Guld :)

I like my gifts! :D Hihi, på kvällen gick jag och mami ut och åt på Kniv & Gaffel. Åt så mycket att jag trodde att min mage skulle explodera!! HAHA men gott, det var det!Underbart väder!

Publicerad 2011-04-26 16:15:00 i Everyday life,


Hallå vänner!

Det är underbart väder här i Linkan, runt 20 grader. Glassar i solen här på altanen, supernice :D Har precis skickat in min kursuppgift också 5 dagar frösent men det skiter vi i va? :P Haha hoppas hon tar emot den hade helt glömt bort den tills igår natt! Så. Typiskt. Mig. Hahaha!!

Hoppas ni har en underbar dag :) Ska försöka skriva fler "dagar" senare, ska hälsa på min farmor, farfar och faster nu. Tuudels!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela