Juliana Dankha

Be a girl with a mind, a bitch with an attitude and a lady with class.

Min måndag

Publicerad 2014-03-31 20:01:00 i Everyday life,

Idag har jag fixat klart en seminariekomplettering, skickat in den och andats ut. Haha nåja. Sedan kollade jag upp lite saker till min uppsats. 
 
Vid 15 träffade jag Therése, Svante och Elin på Gustav för en glass i solen! Elin fyllde år i fredags så vi (Therése letade upp) fixade en present till henne också. :) Vi hängde i solen i flera timmar och det var sååååå nice. :D Åt även skitgod Gelato, nutella, cantaloupe melon och hallon & belsamico smakade mina kulor. :) 
 
Sedan gick jag en sväng på stan innan jag åkte hem. Ska vila lite nu efter maten, sedan skall jag fortsätta med uppsatsmaterialet! 
 


Vårväder

Publicerad 2014-03-30 18:55:07 i Everyday life,

Idag vid klockan 14 tog jag en långpromenad i det vackra vädret. Lyssnade på pod och andades frisk luft, haha det var nice för var hemma hela fredagen och lördagen och degade. Men har varit mer aktiv idag! Både tvättat och städat jag har hunnit med och snart ska jag bege mig till gymmet här i huset. :) 

Hoppas ni har haft en trevlig helg! Kan berätta mer om min förra helg senare (den var roligare än denna) :P Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela