Juliana Dankha

Be a girl with a mind, a bitch with an attitude and a lady with class.

Today I äm busig!

Publicerad 2010-09-29 18:53:21 i Everyday life,


Hellu söta vänner!

Hoppas er dag har varit finfin ;) Min har varit hel ok, praktik som vanligt sen så tog jag en runda på stan i Norrköping. Man kan ju lika gärna passa på när man är där haha ;) Kom hem vid fem tiden, tänkte åka en snabbis till hemköp och sen vidare hem till Grönsakstorget (internt joke) hahah, vi ska chillaxa lite.
Jag har gjort något förbjudet idag! Nu blev ni allt nyfikna va ?!? VA VA VA :P


Nu, dags att rulla, TOODELS!

Today I liked it

Publicerad 2010-09-28 23:39:46 i Everyday life,


Hellu vänner, ska strax sova men tänkte blugga lite snabbt ;)

Idag hade jag praktik igen (sista veckan wiie!) och chockerande nog var det ganska roligt idag! Jag fick gå med en 9:a, hjälpa en elev med engelska och vara med på en matte bas lektion och hjälpa till. Skönt när man har nått att göra, dagen går ju snabbare då ;)

Jag fick sluta 20 i 2 (sööööööftish!), när jag kom fram vid 3 så åkte jag in till stan och mötte Hojja. Vi hängde lite med hennes familj tills det blev dags att åka till resecentrum.

Sen dess har jag hängt hemma, inget pluggande idag inte. Men tomorrow, då sätter jag igång! ;D

Nu måste jag sova så jag orkar imorrn, GODNATT!

Godmorron bluggen! Just nu sitter jag på ...

Publicerad 2010-09-28 07:31:56 i Everyday life,

Godmorron bluggen! Just nu sitter jag på bussen till praktiken, solen skiner in i ögonen på mig. Ett BIG plus för då kan man inte somna iallafall! Haha ;) Igår fikade jag, Ida & Lisa på Steves, sen så plockade vi upp Hojja och Josef och så tog vi en donkenfika :) Fyfan vad trött jag är! Idag ska jag försöka sova tidigt, om jag kommer göra det är en annan femma :P Idag är det bara 3 dagar kvar till Malmö, soon blir det HULIGANFEST! Hahaha ha det bra nötter, xoxo!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela